فواید اعجاب آور مصرف ناشتای سیر+ ویتامینی برای بهبود سلامت روان
مصرف روزانه سیر، به طور ناشتا بدن را تقویت می کند زیرا سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی و مؤثر است.
سیر به رغم بوی بسیار تندش یکی از مقوی ترین خوراکی هایی است که تأثیر مثبتی بر بدن انسان دارد و اگر هر روز ناشتا یک حبه سیر مصرف کنید تأثیر قابل توجهی بر سلامت بدن انسان دارد و انسان را در برابر بیماری های متعددی مصون می کند.

در گزارشی، اهمیت مصرف روزانه سیر به طور ناشتا را به طور مختصر تشریح کرده است:

- مصرف روزانه سیر، به طور ناشتا بدن را تقویت می کند زیرا سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار قوی و مؤثر است.

- مصرف روزانه یک حبه سیر به طور ناشتا احتمال بالا رفتن فشار خون را کم و گردش خون را منظم می کند و مانع بروز مشکلات قلبی می شود.

- مصرف روزانه سیر، کبد و مثانه را تحریک کرده و کبد را از سموم پاکسازی می کند همچنین در مواقع اسهال، معده را پاکسازی کرده و دیواره آن را تقویت می کند و مانع بروز زخم معده می شود.

- سیر بدن را از وجود انواع انگل ها و کرم ها پاکسازی کرده و مانع ابتلا به دیابت می شود همچنین یک پاک کننده و ضد عفونی کننده طبیعی است که تک تک اعضای بدن از دهان و مری و معده و کبد گرفته تا روده ها را ضد عفونی می کند.

- مصرف روزانه سیر، پوست را هم پاکسازی می کند و مانع افزایش درجه حرارت بدن و بروز سرگیجه و تهوع و سردرد می شود. سیر یک آنتی بیوتیک طبیعی بسیار مؤثرتر از آنتی بیوتیکهای شیمیایی است.

- مصرف سیر با غذاهای دیگر یا با سالاد و سبزیجات هم بسیار مفید است اما بهتر است اول صبح و ناشتا مصرف شود.

سعی کنید مصرف سیر را برای خود تبدیل به یک عادت کنید و با خوردن آن بدن و زندگی خود را در برابر انبوه بیماری های ناشی از مواد شیمیایی و دود ماشین ها و آلودگی های زیست محیطی بیمه کنید.

منبع: العالم
http://www.asriran.com/fa/news/491064
-------------------------------------
به دلیل عدم دسترسی به طبیعت و ریتم طبیعی بدن خودمان، روز به روز تعادل روحی مان را از دست می دهیم و دچار مشکلی می شویم که ریچارد لوو- نویسنده و روزنامه نگار زیست‌محیطی- آن را "اختلال کمبود طبیعت" می نامد.
هرچه زندگی ما با فن‌آوری بیشتر عجین شود ما بیشتر به طبیعت نیاز داریم تا تعادل طبیعی خود را حفظ کنیم. برای کمک به بهبود سلامت جسم و روح این مقاله جالب را بخوانید!

ما انسان ها بیشتر وقت مان را با انواع و اقسام ماشین های مختلف- خودرو، رایانه، تلفن‌های همراه- و صداهای ناهنجار زندگی شهری می‌گذرانیم.

به دلیل عدم دسترسی به طبیعت و ریتم طبیعی بدن خودمان، روز به روز تعادل روحی مان را از دست می دهیم و دچار مشکلی می شویم که ریچارد لوو- نویسنده و روزنامه نگار زیست‌محیطی- آن را "اختلال کمبود طبیعت" می نامد.

لوو، نام طبیعت را "ویتامین N" – حرف اول nature (به معنی طبیعت)– گذاشته است و معتقد است عامل مهمی در سلامت عاطفی و جسمانی ماست.

به دنبال دهه ها تحقیق روی روانشناسی زیست محیطی، ثابت شده است که این موضوع کاملا صحت دارد.

سال 1984 در تحقیقی قدیمی در بیمارستان فیلادلفیا (آمریکا)، مشخص شد بیمارانی که پس از عمل جراحی، در اتاقی که پنجره ای رو به درختان داشت قرار می گرفتند، زودتر از بیماران دیگر که مقابل پنجره اتاق شان دیوارهای آجری وجود داشت خوب شده و از بیمارستان مرخص می شدند.

تمام این بیماران از رسیدگی های کاملا برابر برخوردار بودند.

از آن زمان به بعد اکثر بیمارستان ها به بوستان های شفابخش و فضاهای سبز آرام که امکان تفکر و اندیشیدن را می دهد مجهز شدند.

در تحقیق دیگر در دهه 1990، 88 درصد از بیماران بیمارستانی در سانفرانسیسکو و حتی کارکنان و ملاقات کننده ها که از بوستان های ایجاد شده در این بیمارستان دیدن کرده بودند، احساس آرامش و آسایش بیشتری داشتند.

استفن و راشل کاپلان، روانشناس‌های زیست‌محیطی در تحقیق های سال 1989 خود نیز به قدرت طبیعت در شفابخشی پی برده و در مقاله هایشان به این موضوع اشاره کرده بودند.

خانه ای را با این ویژگی تصور کنید

محصور از درختان زیبای لیمو، سرو، برگ بو، آووکادو و همچنین انواع و اقسام گل های زیبا با رنگ‌های متنوع.

روبه روی خانه، خط ساحل دریا و چشم اندازی زیبا از پهنه آبی دریا و آسمان نیلگون.

باور کنید در چنین خانه ای با وجود این نقش و نگارهای طبیعی هرگز دچار اضطراب و نگرانی نمی‌شوید.

شما چقدر می توانید ویتامین N مصرف کنید؟

اگر نمی توانید چنین خانه ای داشته باشید، پس بهتر است حداقل هفته ای یکبار قدم به طبیعت بگذارید و تا می توانید از این نوع ویتامین به خودتان برسانید و پس از مدتی می بینید که حال تان چقدر بهتر شده است.

منبع: زندگی آنلاین
http://www.asriran.com/fa/news/490851


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.