ماساژ قبل از خواب پا جایگزین بسیار عالی درمانی است و کمک زیادی به روش‌های درمانی بسیاری می‌کند.

محققان دریافتند ماساژ پا قبل از خواب منجر به از بین رفتن استرس و خستگی تمام بدن می‌شود.

معجزه ماساژ پا قبل ازخواب

 

محققان هندی اظهار کردند: زمانی که فرد ماساژ خوب را تجربه می‌کند، احساس خوبی دارد و این عمل منجر به از بین رفتن استرس و خستگی می‌شود.

 

اکثر افراد زمانی که فرد دیگری آنها را ماساژ می‌دهد، خستگی‌شان رفع می‌شود اما این ماساژ همیشگی نیست و گاهی اتفاق می‌افتد و البته باید به صورت مداوم انجام شود، چرا که برای سلامتی بسیار خوب است و باید تمرین کرد که فرد خودش ماساژ دهد.

 

ماساژ قبل از خواب پا جایگزین بسیار عالی درمانی است و کمک زیادی به روش‌های درمانی بسیاری می‌کند. هر کدام از قسمت‌های پا را که ماساژ دهید با قسمتی از بدن در ارتباط است و برای سلامتی آن قسمت مفید خواهد بود.

 

ماساژ پا بر روی اندام‌های بدن مثل سر، مغز، چشم، گوش، سلول‌های عصبی، زانو، کبد، بازو، آرنج، شانه، طحال، مفصل ران، کلیه و حتی اندام‌های داخلی هم تاثیر بسیار مفیدی دارد.

منبع: ایسنا


http://www.asriran.com/fa/news/458585

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
خواص بی نظیر انارانار و دانه‌های یاقوتی آن هزاران سال است، که بعنوان دارو مصرف می‌شود. از خواص و فواید انار می‌توان به اثرات درمانی و بهبود دهنده آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان همچون سرطان پروستات اشاره کرد.  
 
مصرف روزانه یک لیوان آب انار برای مدت دوهفته میزان تستوترون موجود در بزاق را 24 درصد افزایش داده و تاثیراتی هم برروی فشارخون، حال و حوصله، اضطراب و احساسات افراد دارد.  
 
خواص انار
 

انار سرشار از آنتی اکسیدان بوده (حدودا به اندازه چای سبز) و دارای مقادیر زیادی ویتامین C و پتاسیم می‌باشد و هرچند تحقیقات علمی کامل تر و بیشتری لازم است، اما طبق بعضی از تحقیقات ممکن است فواید درمانی زیر را بدنبال داشته باشد:
 
•    کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی
 
•    کاهش خطر سرطان، بخصوص سرطان پروستات و پسطان
 
•    کمک بدرمان اسهال
 
•    کاهش کلسترول خون
 
•    کمک به حفظ وزن مناسب و کاهش وزن
 
•    مفید برای زنان در دوران قاعدگی
 
•    کمک به درمان هموروئید
 
•    جلوگیری از آسیب دیدن سلول‌ها
 
•    کمک به سلامت لثه‌ها
 
•    کمک بدرمان عفونت‌ها
 
•    مصرف روزانه آب انار به کاهش فشارخون می‌تواند کمک کند.
 
•    مصرف روزانه 227 میلی لیتر آب انار بطرز چشم‌گیری پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد. 
 
•   مصرف انار و یا آب انار می‌تواند، جریان خون به قلب را در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ایسکمیک که در آن خون بخوبی به ماهیچه‌های قلبی نمی‌رسد، بهبود بخشد.
 
•    آنتی اکسیدان های درون انار یا آب آن ممکن است بتواند از ایجاد لخته در خون جلوگیری کند.
 
•    انار، از کلسترول بد( LDL) در  برابر اکسیده شدن محافظت می کند.
 
•    آب انار همانند آسپیرین عمل می کند.
 
•    آب انار از به هم پیوستن پلاکت های خونی جلوگیری می کند، پس مانع از لخته شدن خون می گردد.
 
•    آب انار باعث کاهش چربی خون می شود.
 
•    تحقیقات نشان داده است که اگر روزی سه چهارم لیوان آب انار بنوشید و این کار را مدت 3 ماه انجام دهید، مقدار اکسیژن بیشتری به قلب می رود و باعث سلامتی قلب می شود.
 
•    آب انار، جلوی تخریبات DNA و بیماری های حاصل از تخریب آن را می گیرد.
 
•    آب انار به کاهش خطر سرطان پستان کمک می کند.
 
•    انار از سرطان پروستات جلوگیری می کند و یا رشد آن را آهسته می کند.
 
•    از سرطان پوست نیز جلوگیری می کند.
 
•    انار، از بی نظمی و اختلال در کار کلیه ها می کاهد و به طور کلی ادرارآور است.
 
•    افرادی که در هفته 2 لیوان یا بیشتر آب انار می نوشند، احتمال پیشرفت و بروز آلزایمر در آن ها نسبت به افرادی که در هفته نصف لیوان آب انار مصرف می کنند، 76 درصد کمتر است.
 
•    انار از تعداد کرم های روده می کاهد.
 
•    با نوشیدن آب انار، بیماری های عفونی را از بدن دور کنید.
 
•    انار و آب انار برای بهبود بینایی و جلوگیری از ضعیف شدن چشم خوب است.
 
•    انار از خرابی دندان و لثه جلوگیری می کند.
 
•    آب انار برای صدای گرفته و خشن مفید است.

منبع: برترین ها
http://www.asriran.com/fa/news/427373

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
خواص شگفت انگیز خیاراگر دوست دارید رژیم غذایی‌تان سالم‌تر باشد، افزودن خیار به خوراکی‌هایتان گزینه خوبی است.
 
از مزایای خیار می‌توان این‌ها را نام برد:
 
1. بیش از 95 درصد حجم خیار را آب تشکیل می‌دهد، بنابراین کمک می‌کند بدن دچار کم آبی نشود.
 
2. پتاسیم دارد که به کاهش فشار خون کمک می‌کند. پتاسیم خطر سکته و بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.
 
3. ماده ضد التهابی به نام فیه‌ستین در خیار، توت فرنگی و گریپ فروت پیدا می‌شود. این ماده در سلامت مغز مؤثر است و در مبارزه با بیماری‌هایی مثل آلزایمر فایده دارد.
 
4. از پوست در مقابل آثار بالا رفتن سن محافظت می‌کند.
 
5. مواد ضد التهاب موجود در آن با سرطان مبارزه می‌کند.
 
6. به کاهش درد کمک می‌کند.
 
7. گیاهانی که فیبر و آب زیاد دارند، از جمله خیار، باکتری‌هایی که در دهان بوی بد تولید می‌کنند را می‌شویند و از بین می‌برند.
 
8. ویتامین کا دارد و برای استخوان‌ها مفید است.
 
9. مانع از یبوست می‌شود.
 
10. کم کالری است و به تعادل وزن کمک می‌کند.

منبع: سلامانه
http://www.asriran.com/fa/news/426865

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
همانطور که رژیم‌غذایی می‌تواند تاثیر مثبت یا منفی بر سلامت قلب، مغز و استخوان‌ها داشته باشد، سلامت عمومی روده‌های شما هم تحت‌تاثیر چیزهایی است که می‌خورید.

روده بخش مهمی از دستگاه گوارش را تشکیل می‌دهد و وضعیت‌های مختلفی می‌تواند موجب بروز اختلال در آن شود. بعضی از این وضعیت‌ها بیماری‌های التهاب روده مثل کولیت اولسراتیو، بیماری کرون، بیماری دیورتیکولی، سندرم روده تحریک‌پذیر و سرطان روده بزرگ می‌باشد.
 
درمان این مشکلات شامل ایجاد اصلاحات در رژیم‌غذایی و سبک‌زندگی، دارو و جراحی می‌باشد.
 
سرطان روده بزرگ یکی از جدی‌ترین بیماری‌های روده و سومین سرطان متداول و کشنده می‌باشد. عوامل خطرزای سرطان روده سن (بعد از ۵۰ سالگی احتمال بروز آن بالاتر می‌رود)، نژاد (سیاه‌پوستان بالاترین درصد ابتلا به آن را دارند)، سابقه خانوادگی، پلیپ‌های قبلی، بیماری التهاب روده، سیگار و مصرف بالای الکل است.
 
دکتر جوشوا ملسون، متخصص بیماری‌های معده و روده از دانشگاه راش می‌گوید، «همچنین رابطه قوی بین چاقی و ابتلا به سرطان روده وجود دارد.»
 
براساس موسسه ملی سرطان، ارتباط بین چاقی و افزایش احتمال ابتلا به سرطان روده می‌تواند به عوامل مختلفی مثل بالا رفتن سطح انسولین در خون، وضعیتی که معمولاً در افراد چاق پیش می‌آید، مربوط باشد. بالا رفتن انسولین و وضعیت‌های مرتبط مثل مقاومت انسولین می‌تواند ایجاد برخی تومورهای خاص ازجمله روده را بالا ببرد.
 
انجمن سرطان امریکا گزارش می‌دهد که رابطه بین رژیم‌غذایی، وزن، ورزش و سرطان روده بزرگ، ارتباطی قوی است. درواقع، بین ۵۰ تا ۷۵ درصد از سرطان‌های روده بزرگ را می‌توان با ایجاد اصلاحات در سبک زندگی و سالم غذا خوردن پیشگیری کرد.
 
دکتر هیتر راسوماسن، متخصص تغذیه در دانشگاه راش می‌گوید، «کمتر از ۱۰ درصد از سرطان‌های روده ارثی هستند و این یعنی تا حد زیادی به سبک زندگی افراد بستگی دارد. درنتیجه داشتن تغذیه خوب و سالم تاثیر بسزایی در داشتن روده‌ سالم دارد.»
 
بایدها و نبایدهای تغذیه

 
رژیم‌های غذایی که در آن از میزان بالایی سبزیجات، میوه‌ها و غلات کامل و میزان کمی گوشت‌های فراوری‌شده استفاده می‌شود، احتمال بروز سرطان روده را پایین می‌آورد. برای تقویت سلامت روده‌ها به این توصیه‌های غذایی عمل کنید:
 
مصرف گوشت قرمز را محدود کنید و از گوشت‌های فراوری‌شده نیز به هیچ عنوان استفاده نکنید. براساس انجمن سرطان امریکا، خطر سرطان روده با مصرف ۱۰۰ گرم گوشت قرمز (معادل یک همبرگر کوچک) یا ۵۰ گرم گوشت‌های فراوری‌شده مثل سوسیس، بیکن، کالباس و هات‌داگ (معادل یک عدد هات‌داگ ۲۰-۱۵ درصد افزایش می‌یابد.

دکتر راسوماسن می‌گوید، «البته می‌توانید مقدار کمی گوشت‌قرمز استفاده کنید - به اندازه دو وعده غذایی ۱۰۰ گرمی در هفته. اما بهتر است مصرف گوشت‌های فراوری‌شده را به کل محدود کرده و هرازگاهی بعنوان مزه مصرف کنید زیرا آنها حاوی ترکیبات دیگری مثل نگهدارنده‌ها هستند که می‌توانند موجب بروز سرطان شوند.»
 
مصرف قند را محدود کنید. تحقیقات نشان داده‌اند که افراد مبتلا به کولیت اوسراتیو و بیماری کرون معمولاً رژیم‌های غذایی پرقند و کم‌فیبر دارند. بااینکه قند مستقیماً با پیشرفت سرطان روده در ارتباط نیست اما غذاهای با میزان قند بالا معمولاً کالری بالایی دارند و می‌توانند موجب افزایش وزن و چاقی شوند.
 
مصرف فیبر را افزایش دهید. داشتن یک رژیم‌غذایی پرفیبر برای سلامت عمومی روده‌ها بسیار خوب است. دکتر راسوماسن می‌گوید، «امریکایی‌ها به طور متوسط ۱۳ گرم در روز فیبر مصرف می‌کنند اما این میزان باید ۲۵ تا ۳۵ گرم در روز باشد.»

 بهترین راه برای اضافه کردن فیبر به رژیم‌غذایی از طریق خوردن میوه‌ها و سبزیجات پرفیبر مثل گلابی، سیب، موز، پرتقال، کنگرفرنگی پخته، بروکلی و ذرت می‌باشد. غلات کامل نیز منابع بسیار خوبی از فیبر هستند. فیبر با کمک به گوارش‌ غذا و جلوگیری از یبوست نیز به سلامت روده‌ها کمک می‌کند. این مسئله احتمال ابتلا به بواسیر را نیز کاهش می‌دهد.
 
شیر بنوشید. تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کلسیم و ویتامین D با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در ارتباط است. اما انجمن سرطان در امریکا توصیه نمی‌کند که مصرف کلسیم خود را به بالاتر از میزان توصیه شده ببرید، زیرا اگر کلسیم مصرفی روزانه به بالاتر از ۲۰۰۰ میلی‌گرم در روز برسد، احتمال افزایش خطر ابتلا به سرطان پروستات وجود دارد. درعوض مطمئن شوید که میزان توصیه‌شده کلسیم را در روز مصرف می‌کنید: برحسب سن، از ۱۰۰ تا ۱۳۰۰ میلی‌گرم در روز. سایر منابع کلسیم عبارتند از: سبزیجات برگدار مثل اسفناج.
 
غلات و حبوبات را هوشمندانه انتخاب کنید. غلات کامل موادغذایی هستند که همه قسمت‌های مهم را در خود نگه داشته و جزء موادغذایی طبیعی هستند. همه افراد بزرگسال می‌بایست نیمی از غلات و حبوبات مصرفی خود مثل جو و گندم را در سه تا پنج وعده‌غذایی به شکل غلات کامل استفاده کنند. بعضی غلات کامل آماده مثل جو، آرد گندم کامل و برنج قهوه‌ای نسبت به انواع تصفیه‌شده‌شان مثل آرد‌سفید و برنج سفید، حاوی ویتامین‌ها، موادمعدنی، فیبر، اسیدهای چرب لازم، آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات طبیعی گیاهی مفید برای روده بیشتری هستند.
 
آزمایشات منظم را فراموش نکنید

 
با اینکه تغذیه درست می‌تواند به سلامت روده‌هایتان کمک کند اما بهترین راه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان روده، آزمایش است. کلونوسکوپی آزمایشی ساختاری از روده است که به پزشکان کمک می‌کند روده را به طور کامل بررسی کرده و از سرطان روده جلوگیری کنند.
 
دکتر ملسون می‌گوید، «کلونوسکوپی خطر ابتلا به سرطان روده را پایین می‌آورد زیرا با انجام آن می‌توان پلیپ‌های پیش از سرطانی را تشخیص داده و برداشت. این آزمایش درمقایسه با سایر آزمایشات بسیار خاص است زیرا می‌توان با آن به دنبال رشد پیش‌سرطانی و برداشتن آن حین آزمایش بود که در نهایت احتمال بروز سرطان را در فرد کاهش می‌دهد.»
 
سرطان روده بزرگ اگر زود تشخیص داده شود تا ۹۵ درصد قابل درمان است. دکتر ملسون می‌گوید، «سرطان روده مشکلی بسیار درمان‌پذیر است. آزمایشی برای آن وجود دارد که بااینکه پیچیده نیست اما برای پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان بسیار موثر است.»

منبع: سلامت نیوز
http://www.asriran.com/fa/news/426944

برچسب‌ها:

تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : bahar-javid.ir |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.